Pemkab Blitar Apresiasi Siswa Ingkang Pikantuk Prestasi FLS2N Taun 2021

blitar
banner 468x60

Metrojatim Blitar Raya –Pemerintah Kabupaten Blitar paring apresiasi marang institusi lan siswa kang unggul ing jenjang SD tingkat Provinsi lan Nasional ing taun 2021 kang dipasrahake langsung dening Bupati Blitar Rini Syarifah didampingi Sekda Izul Marom, Kepala Dinas Pendidikan. Staf Ahli lan Kepala OPD ing Aula RHN, Selasa (7/07/2011).11/2021).

Mak Rini ngandhakake, apresiasi sing diwenehake Pemkab Blitar minangka wujud perhatian pemerintah daerah ing babagan pendhidhikan sing dadi urusan wajib pemerintah. Pramila apresiasi ingkang awujud arta saha sertifikat saged langkung paring panyengkuyung saha semangat tumrap para siswa.

Bacaan Lainnya
banner 300x250

“Alhamdulillah, lare-lare menika sampun sregep berjuang manut bidang sayembara lan ndadosaken kebanggaan Kabupaten Blitar ing tingkat provinsi utawi nasional. Ojo didelok saka jumlah hadiah iki, muga-muga bisa nuwuhake manfaat kanggo kabeh,” ujare.

Siswa-siswi ingkang langsung rawuh wonten ing RHN Pendopo ingkang pikantuk prestasi lan melu Festival dan Lomba Seni Siswa Nasional (FLS2N) lan Lomba Ilmu Pengetahuan Nasional (KSN) 2021. Mak Rini ngajab prestasi ingkang sampun dipungayuh saged dados panjurung tumrap prestasi liyane.

“Kanggo bocah-bocah sing durung entuk juara, aku negesake ora perlu kesusu. Sinau kanthi sregep sinau tanpa nyerah jumbuh karo tema FLS2N ing taun 2021, yaiku Seni Mulihake Negari lumantar tema iki, dikarepake bisa nggugah semangate para siswa kang tanpa lelah kanggo terus berjuang lan terus jejeg ing jejeg. ngadhepi Covid-19 kanthi seni,” pangajabe. Saderengipun kagiyatan menika, Mak Rini maringi santunan dhateng siswa yatim piatu kajawi menika, kagiyatan menika dipuntindakaken kanthi nindakaken protokol kesehatan ingkang ketat.(dk/red-by)

Share and Enjoy !

banner 300x250

Pos terkait

banner 468x60

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.