Ndukung Kabutuhan Getih PMI, Ganjarist Surabaya Bebarengan Rawuh Donor

Ganjarist
Peserta donor getih entuk oleh-oleh saka Ganjarist surabaya.
banner 468x60


Surabaya, Metrojatim – Bebarengan karo akeh bencana ing negara iki, kabutuhan getih uga saya mundhak. PMI (Palang Merah Indonesia) minangka lembaga pangelola kebutuhan getih, kerep ngakoni yen ana kekirangan amarga kurange donor darah.

Kanggo perkara iki, kanthi berbekal rasa tresna marang liyan uga mengeti Hari AIDS Sedunia (1 Desember) lan Hari Ibu (22 Desember), unit relawan Ganjarist Surabaya (Satrel) esuk iki ngajak para milenial kanggo bebarengan donor getih ing PMI Jalan. Embong Ploso Surabaya , Kamis 23 Desember 2021.

Bacaan Lainnya
banner 300x250

Ditemokake ing lokasi PMI, Koordinator Satrel Ganjarist Surabaya, Ayu Intan Mustika njlentrehake, kagiyatan iki nduweni ancas kanggo nyukupi kebutuhan darah PMI ing tengah-tengah akeh bencana sing kedadeyan akhir-akhir iki.

Kajaba iku, kegiatan “Donor Keanekaragaman” iki uga mengeti Hari AIDS Sedunia lan Hari Ibu.

“Iki minangka langkah cilik kanggo awake dhewe Ganjarist Surabaya ing upaya mbantu PMI nyukupi kabutuhan getih,” ujare Ayu.

Gegandhengan karo Ganjarist Surabaya, Ayu ibu enom iki ngakoni kepengin ngenalake Ganjar Pranowo minangka calon Presiden RI.

Saliyane ngundhakake popularitas, Ganjarist kepengin ngukur sepira tanggapane masyarakat marang nominasi Ganjar Pranowo ing mangsa ngarep.

Sauntara kuwi, Yunus Susilo, donor, ngandhakake, dheweke seneng yen kanca-kancane Ganjarist wis melu milenial kanggo ngurus wong liya liwat donor darah sing aktif.

“Muga-muga upaya iki bisa lestari, lan kanggo Pak Ganjar Pranowo diparingi sukses saiki lan sakteruse,” Pangarep-arep dosen saka salah sawijining universitas ing Surabaya iki.

Dihubungi dhewe-dhewe, Penasehat Ganjarist Tedi Supriadi ngapresiasi kegiatan sing ditindakake dening Satrel Ganjarist utamane ing babagan sosial.

“Saiki, Ganjarist isih fokus ing pemulihan sosial lan ekonomi,” ujare.

Tedi mesthekake yen ing tembe bakal akeh kegiatan liyane kanthi tema pemulihan sosial lan ekonomi. Iki ditindakake minangka upaya kanggo nyengkuyung pamrentah kanggo mulihake kahanan bangsa sawise pandemi Covid-19. (mj)

Share and Enjoy !

banner 300x250

Pos terkait

banner 468x60

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.