Gercep! Wawali Armuji Wangsuli Uneg-uneg Warga Sukomanunggal

Armuji
Wakil Walikota Armuji nalika mriksa genangan ing Sukamanunggal.(23/11)
banner 468x60

Metrojatim Surabaya – Banjir sing kerep kedadeyan ing Surabaya yaiku ing wilayah Darmo Baru. dhuwure banyu bisa nyemplungake puluhan motor sing diparkir dadi mung kaca spion. Akeh-akehe sepedha motor kuwi duweke wong-wong sing kerja ing wilayah Darmo Baru. Ora mung motor, mobil uga kecemplung banjir.

Udan deres ing dina Selasa (23/11) sing nyiram kutha Surabaya nyebabake sawetara wilayah kebanjiran. Antarane wilayah anyar Darmo. Ana warga sing ngirim pesen WhatsApp menyang Nomer Pribadi Wakil Walikota Armuji.

Bacaan Lainnya
banner 300x250

Sanalika jam 18.38 Wakil Walikota Surabaya dikancani Lurah lan saperangan petugas mriksa endapan sing mampet saluran supaya banjire cukup dhuwur.

“Pak Lurah, kula nyuwun enggal-enggal dipun resiki supados mboten banjir terus ing tlatah menika,” ujare Armuji sinambi nyekel HT.

Sawetara mobil sing mogok amarga banjir uga dievakuasi dening Mobil Derek Dinas Perhubungan Surabaya. Nalika mlaku-mlaku ing sadawane saluran ing Jalan Darmo baru.

“Mobil sing mogok ing dalan kudu enggal dievakuasi supaya lalu lintas ora macet ing kene.” , jare Cak Ji

Kajaba iku, dheweke uga mrentahake pengerukan kalen lan melu masyarakat supaya bisa ngurangi potensi banjir.

“Kesadaran umum uga penting, kita kerja

Adhedhasar prakiraan cuaca Badan Meteorologi, Klimatologi, lan Geofisika (BMKG), wilayah Surabaya Selasa, 23 November 2021 bakal ngalami udan sing dawa banget.
Udan ing Surabaya dina iki bakal diwiwiti esuk kanthi intensitas sedheng.(mj/red)

Share and Enjoy !

banner 300x250

Pos terkait

banner 468x60

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.